Lily Robinson, o fetita de trei ani si jumatate a compus in luna mai a anului trecut o scrisoare catre o companie de panificatie importanta. Micuta le-a adresat atunci o intrebare producatorilor, care, nu doar ca i-au raspuns, ci au si recompensat-o pentru perspicacitatea de care a dat dovada.

Lily era la cumparaturi cu mamica ei, cand a observat pe rafturile magazinului o paine denumita “Painea Tigru”. Contrariata, ea si-a pus atunci intrebarea de ce poarta alimentul acest nume, de vreme ce modelul de pe coaja nu seamana cu blana unui tigru, ci cu cea a unei girafe.

“Painea Tigru” seamana cu pielea unei girafe

De indata ce a ajuns acasa, fetita a intocmit o scrisoare catre producatori, iar acestia i-au raspuns imediat, incantati de remarca.

Cred ca ideea ta este foarte buna si ca ai dreptate. Ce-i drept, petele de pe paine seamana mai tare cu cele ale unei girafe“, i-a scris seful departamentului de relatii cu clientii copilei.

Barbatul i-a explicat fetitei de ce s-a optat, initial, pentru tigru si i-a spus ca brutarul sef de la vremea respectiva a considerat ca era o idee buna. El i-a oferit micutei un card de 3 lire si si-a marcat varsta asemenea micutei: “David 27 1/3“.


Micuta a trimis sugestia companiei si a primit cadou un voucher

Cu toate ca scrisoarea a fost trimisa in urma cu ceva timp, ea a fost descoperita de internauti recent si a fost transformata in viral.

Mai mult decat atat, exista zvonuri conform carora compania are de gand sa schimbe numele painii in toata tara, conform sugestiei fetitei.


Subiecte: