Un videoclip de 60 de secunde realizat cu ajutorul imaginilor surprinse de pe Statia Spatiala Internationala arata Pamantul asa cum nu a mai fost vazut pana in prezent.

Profesorul de stiinta James Drake a realizat filmul cu ajutorul a aproximativ 600 de fotografii ale Pamantului, capturate de pe Statia Spatiala Internationala, scrie dailymail.co.uk.

Citeste si: Misterul unor copaci din Polonia care cresc spre nord. Uite cum arata o padure de poveste

Filmul ofera o imagine uimitoare a planetei, pornind de la Oceanul Pacific, mergand pe deasupra Americii de Nord si de Sud si terminand cu Antarctica.

In imagini se pot distinge cateva orase cunoscute: Vancouver Island, Victoria, Vancouver, Seattle, Portland, San Fransisco, Los Angeles, Phoenix. Un fenomen special care poate fi vazut in imagini este un fulger in Oceanul Pacific.

Citeste si: Intra intr-un tur VIDEO la Antipa si vezi o lume disparuta! Uite ce spectaculos arata Muzeul dupa modernizare

Pentru realizarea filmului, James Drake a folosit aproximativ 600 de imagini de pe site-ul The Gateway to Astronaut Photography of Earth, care stocheaza peste un milion de imagini din spatiu, incepand de la misiunile din anii 1960.

De asemenea, imaginile au fost editate si intr-un filmulet care arata mai multe tari ale lumii.

CLICK AICI sa vezi imaginile incredibile:

Pages: 1 2


Prima← InapoiPagina 1 din 2Inainte →Ultima
Subiecte: